Qui és Ofelia Gusi

Pionera de l'Envelliment Actiu i Comunicadora de Salut

La Ment Creativa Darrere del Moviment Regenerador

Soc una dona amb una necessitat vital de bellugar-me, crear i comunicar que m’ha acompanyat sempre a la vida. Per això em vaig llicenciar en INEF per poder transmetre la importància de l’esport i l’activitat física en la salut del ésser humà.

 

Quan vaig acabar vaig començar a donar classes de moviment a dones adultes i persones grans i vaig adonar-me que necessitava seguir estudiant i investigant sobre la funció del moviment en l’estructura del ser humà i en les diferents etapes de la vida, des d’una visió més holística.


Vaig estudiar altres formes de moviment corporal com les gimnàstiques suaus i el ioga, fins que vaig conèixer la Cultura Seitai. El seu estudi i pràctica em va permetre integrar i relacionar la part física i psíquica del ser humà i descobrir que tenim una capacitat instintiva de regenerar-nos a través del moviment.

Experiències Transformadores

Descobreix la trajectòria de Ofèlia Gusi

Durant aquests 30 anys de vida professional:

 • He impartit tallers i xerrades diverses, a col·lectius de dones i persones grans sobre envelliment actiu i sobre moviment i benestar.
 • He acompanyat a dones que acabaven de tenir un fill a través de grups de suport.
 • He portat grups regulars de moviment regenerador adreçat a dones, a mares i fills i a adolescents i també a persones grans.
 • He impartit cursos i tallers a professionals de l’activitat física sobre moviment regenerador, destacant els anys 2018 i 2019 on vaig coordinar i ser docent del Curs sobre activitats físiques dirigides a persones grans: cos, moviment i envelliment actiu realitzat a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull.
 • He col·laborat en el llibre Envejecimiento, Actividad Física Y Desarrollo Emocional de l’Editorial UOC en la redacció de dos capítols.
 • Des de fa 15 anys dinamització projectes d’envelliment saludable en diferents poblacions, centrant la meva feina actual en el poble on visc, Torrelles de Llobregat.

Actualment, sento la necessitat de transmetre tota aquesta experiència a través d’aquestes propostes, innovadores, inclusives i creatives per fer arribar a les persones adultes i grans una forma de viure integrativa, saludable i respectuosa amb la vida i elles mateixes.

Contacte i Inscripcions

Contacta'm per consultes, com unir-se a les xerrades, tallers i recessos, o per oferir tallers a la teva comunitat.

  Abrir chat
  Hola 👋
  ¿En qué podemos ayudarte?